Monday, January 31, 2011

Terlupa la syg ..

FAKHRUL RAZI SULIMAN , Sorry awk sbb terlupa nk bgtwu sy da ad kt KL SENTRAL .. x sngje pn .. sy twu awk tgh mara skunk niyh .. sy twu awk mara sb awk syg sy , sb awk risaukan sy .. sorry sgtk .. sy mntx maaf .. nnt awk balik sini sy bg awk belasah idong sy k .. hahaha .. rndu ouhh idong kne blasah ngn die .. da lme kot .. hiii .. sorry k syg .. I LOVE YOU =)


Takot !

eiiii ... np semua owg tgk aqu niyh .. takot lah ..sorng2 kt kl sntral .. usha org on9 plak .. jgn  la tgk owg cm niyh .. malu >.< .. Hummm ... bosan doe dok kt sini .. x twu nk uat apa .. hummm .. tlg bagi idea nk uat apa .. ingt nk mkn tp dah x lrt nk mkn dah .. arggghhh ! cepat lah smpi .. cepat lah kul10pm .. dah x thn dah .. ngn ngntok agy niy .. nk cuci mata cm x baik je .. si GEMOX  x ska .. nnt die ckp owg gatal .. hahaha ..rindu bear yg kt hostel tuh n rndu tuan yg bg bear tuh .. my hunny ZANI & IZZATY .. rindu korang .. nnt lepak sesame yer .. =)

SEREMBAN - KL SENTRAL - BUKIT MERTAJAM - KEDAH

Aktiviti ary ni lps abis exam tewos g lepak2 kt SEREMBAN .. waaaa ~ sgt best .. jln2 smbil pki baju uniform COLLAGE .. hahaha .. x bangga pn pakai bju niy .. ble dah jln2 kt terminal 1 ttbe plak owg yg lalu lalang smbil mnyemak kt situ tegur aqu .. haishhh .. pegi mna je dwg baca nme aqu yg tulis kt uniform tuh .. Haishhh .. sgt x ska =.=' .. Rimas aqu ble ada owg2 kt situ bc nma aqu .. nyesal x tukar bju dulu sblom g lepak .. bkn x nk tkr tp toliet kat situ x bersih .. geli la .. dlm iklan tv ad jer iklan .. " JAGA LAH KEBERSIHAN TANDAS '' tapi toilet kotor je .. eii .. geli lah .. Eyhh .. cm promote iklan pulak .. hahaha xD .. Haa .. ni bju yg aqu pki td tuh ..




Nyesal pki bju niyh >.<''


Haishhh tp bkn bnde niy yg aqu nk cte sbnrnye .. hahaha .. lps puas lepak kt seremban , time utk balik ke KL SENTRAL .. naik tren utk balik ke KEDAH .. waaa~ x sbr rsanye .. Tapi mse tggu komuter nk g KL SENTRAL .. ase bengang gila tw x , tren delay plak .. lps tuh ble tren da smpi .. ad plak yg tolak2 .. haishhh .. mmg bertmbh bngang lah .. ble dah dlm komuter , ttbe tren osak kt NILAI .. adoihhh .. kne tggu 15mnt .. WHAT THE FISH ! .. hahaha .. then osak lagi kt SERDANG .. tggu lagi tp mmg best ah sb sempat tido dlm tren .. abis air liur merleleh2 .. hahaha .. Skunk ad kt KL SENTRAL smbil mengonline sorng2 kt tmpt tggu tren .. Sorang2 lak uh .. sdeyh ouhh =( .. tp x pe sb nak balik punye psl sanggup tnggu sorang2 .. KULIM ! here i come .. hahaha .. nk jmpa my mum .. rndu doe .. =)


Sunday, January 30, 2011

Exam..exam..exam , Study..study..study

Humm .. penat study dlm masa 2 mggu niyh .. asik stdy jer smpi tension brhari2 .. dah la tu , demam ni x brenti2 pun .. wat owg ilang sabar je .. x penah stdy smpi mcm ni smpi tension cm niy .. lau x dpt result bgos jgk x twu la nk ckp hape tp yg pnting dah study .. huhuh .. exam kly ni x ad ah susah sgt , bkn nak berlagak or over confident tp alhamdulillah boleyh jwb exam .. Arap2 result exam kaly ni x mnghampakn .. rse nye aqu dah perform sebaik mngkin untuk sem2 niyh .. 



Anatomy : 27/1/2011
PTMS :28/1/2011
PTTE : 29/1/2011
PTHC : 31/1/2011


( JADUAL EXAM MID SEM )

ANATOMY : Humm .. exam anatomy kly nii boleyh jwb tp rmi yg mengeluh sb ada yg ckp soklan anatomy susa , smua org x  jngka yg anatomy akan kua soklan endocrine . . humm .. ntah la .. tp soklan objektif anatomy mmg best .. senang .. yg esay tuh ntah , pakai jwb je .. arap btl lah ap yg aqu jwb .. xD

PTMS : Hahaha .. ptms la asenye yg paling aqu x jngka sng dri ap yg aqu pk kan .. terkejut bila tgk soklan tuh .. ingatkan susah , mcm mn aqu ckp x susa .. Lecturer ajar sbjk ni satu pn aqu x fhm tp nsib ah dgn berkatnye ada kwn2 yg byk membantu dlm mggu ni .. aqu boleyh jwb .. hiii xD .. sonok tw boleyh jwb exam .. sblm niy sbjek ni plng aqu bnci , skunk aqu ske sbjek ni .. and I LOVE YOU MR.JIBI .. Hahaha .. terlebey sudah ..

PTTE : Alhamdulillah .. boleyh jgk jwb soklan tuh .. x rugi blja n mnghafal note2 tuh .. haishhh .. tp kbnyakkan nye ramai yg ttbe blank jwb soklan psl CONTRACTURE .. humm .. x ape .. bkn mknenye korang blur dlm exam tuh mknenye korng x study .. aqu twu ramai yg study hard utk sem ni sama mcm aqu .. so dont't give up okie .. yg penting dah usaha .. humm paper niy aqu x twu aqu dpt bpe , arap dpt result yg baik jer .. 

PTMS : Huhuhu ..paper ni belom jawab lagi , paper ni esk .. aqu x twu la soklan ap yg kua , arap2 bnde yg die ckp uh kua lah .. tp yg penting .. esk lps abis exam kte ENJOY .. weee~ Lps tuh twos g KL SENTRAL ..back to kedah .. Yeayyy ! 






Saturday, January 29, 2011

My feveret song with English lyric ..

video

Watch diz video .. =)

Cinta Si Gemok & Si Katik =P

Kisah sy bermula dgn dia semasa die msk ke class sy , kononnye nak invite PHYSIO COHORT 8 join majlis berbuka puasa di main campus .. Mse tuh sy x perasaan pun senior msk class sy and ttbe sy trdegar sore halus didlam class tuh yg sorenye yg mcm perempuan , hahaha .. ttbe aty trgerak nk memandang n mcari siapa kah milik sore itu .. haha .. rupa2nye President cohort 6 , yg nma nye mse tuh sy blm tawu lg sb 1st time nmpk die dekat SCHOOL OF PHYSIO .. Pas tuh ada satu mlm mse tgh melepak kt taman smbil mengonline ttbe trjmpe die lagi , Mse tuh die tgh celebrate bufday kwn clss die and nmpk la kesengalan die n kwn2 die celebrate bufday tuh .. smbil mmbaling tepung kt kwn dwg  and die pun berlari2 depan hostel laki sb kononnye x nak kne baling tepung .. haha .. mse die lari tuh nmpk comel sgt xD ..Ngeee ~ upenye die ni jnis yg gila2 jugak .. slps dah tgk die n perangai die terus rse tretarik nk dgr , ble dah twu die pnye prangai twos add die kt FACEBOOK .. Eeiii .. kdng2 rse mcm tergedik2 plk nk kwn ngn die mse tuh .. humm .. tp bg sy mse tuh , just for friend .. x nk lebih2 .. Pada satu mlm yg indah smbil sy online di dalam bilik smbil mkn chocolate , ttbe ternampak die online kt FACEBOOK so ble dah nmpk die online , sy pun tegur die kt IM .. Eiii .. sme tuh die sombong sgt2 , Eleh mse uh aty sy berkata2 ," Hey ... ko ingt ko snior , ko boleyh berlagak lah " Humm .. Mse tuh terpaksa la sy lupakan utk knl dgn die .. One day , sy coment kt wall FACEBOOK die and die pn bg respond tp sy x kisah sgt mse uh and ttbe dari wall tuh ktwg jd rapat .. Weeee~ seronok mse uh , sb ad kwn yg sengal mcm die uh .. Ttbe and mcm mn entah , die luahkan perasaan die pd sy .. hahaha .. Malu taw mse tuh >.< .. Ada satu mlm tuh die ckp die nk jmpa sb msa ktwg kwn ktwg x penah pn jumpa dgn lg .. and last skaly lps jmpe tuh die terus mntx couple .. huhuhu .. and sy pn ckp nnt sy bgtwu jwpan  and pada 10/10/2010 pd waktu mlm tuh jgk sy terima die seadaanye .. so start la kisah permulaan cinta ktowg ..   Tetapi setiap kaly ktwg teringat balik kisah tuh .. My bofriend si gemok tuh akan ckp sy yg mengorat die dulu , tapi die yg mntx couple .. so ktowg x twu sp yg mengorat sp .. Pandai2 lah korng fikir sndri sb sy pn x tawu .. hahahaha .. =D

 DILA LOVE FAFA =)



Me and my Sayang =D

Saya Kenal Sayang Saya....mp4

My Love My Heart

Sy tawu sy x ad hak nak control idop awak , sy x ad hak utk halang apa yg awak nk buat .. sy x sptotnye mcm tu pd awak .. sy twu itu x adil utk awak .. Sy x ske ble awak dekat ngn owg lain sb sy syg awak .. sy tawu awak x pcye sy lagi mcm dulu .. klu dlu sy x buat awak cm uh , mesti x kn jd mcm ni .. sorry awak .. sy x perfect mcm owg lain tp sy promise akan buat awak happy ble awak dgn sy .. sy pomise jgk yg sy x kn control agy idop awak dgn facebook awak .. sy twu awak x ske smue tuh .. sy nk awak happy .. sy x ksh klu asik kne mara ngn awak .. btl ckp awak , dlm couple kne ada kpcyaan & kejujuran tp mulai esok , sy akan kurangkan brgaul dgn smue yg awak x ske .. Sy tawu awak susa nk pcya kan ?? sb awak twu yg sy akn wat bnde yg sama n awak dah x pcya pd sy agy .. tp mulai esok & hari yg seterusnya .. sy akn buat smue bnde tuh utk buktikn yg sy bkn mcm yg awak pk sblm ni .. Sy minta maaf awak .. maafkan sy sb dah buat awak x happy mlm niy & sb sy da ilngkn mood awk mlm niy ..

I'M SO SORRY =(

Adila . Dila



Assalamualaikum kpd semua pembaca blog sy , blog ni msih bru lagi .. Ini merupakan blog sy yg ketiga .. huhuhu .. Dah lama rasanya x berblogger ... Blog yg lama dah x guna lg sbb lupa password .. haha ... So terpaksa buat blog yg baru utk lepaskan smua geram kt sini sama mcm dulu2 dan utk luangkan masa yg x terluang sy tu dgn berblog di sini ... ngeee ~ :D ...